Τα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο θα τα βρείτε σε μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες στην Ελλάδα: με ταξινόμηση διαφόρων αστέρων, τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα ή πάνω στο βουνό, παραδοσιακά και σύγχρονα, στη Θάσο υπάρχουν οικογενειακά ξενοδοχεία για όλα τα γούστα.

Στη Θάσο τα οικογενειακά ξενοδοχεία αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι της τοπικής φιλοξενίας. Στο νησί, ακόμη και ο πιο ιδιαίτερος πελάτης μπορεί να βρει ξενοδοχείο κατάλληλο για τις ανάγκες του.

Οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο - τοποθεσία και υπηρεσίες

Θα βρείτε παντού οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο. Σε όλα τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα του νησιού, όπως η Χρυσή Αμμουδιά, ο Πρίνος, τα Λιμενάρια, ο Ποτός και ο Λιμένας Θάσου, υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών.

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία της Θάσου παρέχουν διαμονή πολύ καλού έως υψηλού επιπέδου και είναι κτισμένα είτε δίπλα στη θάλασσα, είτε μέσα στο δάσος, στις ορεινές περιοχές του νησιού, καθώς η Θάσος είναι ένα από τα πιο “πράσινα” νησιά της Ελλάδας. Τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι κατά κανόνα άνετα και όμορφα διαμορφωμένα, με θέα προς τη θάλασσα ή το βουνό.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν τα οικογενειακά ξενοδοχεία της Θάσου είναι από τις πιο φιλικές στην Ελλάδα. Πολλά από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα διαθέτουν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία, ενώ αρκετά ξενοδοχεία διαθέτουν και πισίνα.

Το προσωπικό των οικογενειακών ξενοδοχείων στη Θάσο συνήθως μιλάει όλες τις γλώσσες των συνήθων επισκεπτών του νησιού, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης. Σε πολλά ξενοδοχεία υπάρχουν επίσης και παραδοσιακές ταβέρνες, οι οποίες προσφέρουν στους πελάτες τους τοπικές συνταγές.

Μικρά και μεγάλα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο - επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα, φροντίζουν να παρέχουν διαμονή all inclusive, όπου στην τιμή του δωματίου παρέχονται δωρεάν όλες οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως η εστίαση, δηλαδή τα τρία γεύματα της ημέρας, καθώς και όλα τα ροφήματα και τα ποτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως χρεώνονται ξεχωριστά οι επιπλέον παροχές, όπως το σπα, το γυμναστήριο και τα θαλάσσια αθλήματα.

Τα πιο μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά πράγματα από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Ειδικά στη Θάσο, τα μικρά ξενοδοχεία είναι από τα πιο καλά και άρτια εξοπλισμένα στην Ελλάδα, παρέχοντας άνετα, ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία συνήθως έχουν και ωραία θέα στη θάλασσα ή το βουνό. Πάντοτε καθαρά, και με τον ιδιοκτήτη τους να σας περιμένει με το χαμόγελο να σας εξυπηρετήσει προσωπικά, τα μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη. Ως αποτέλεσμα, πολλές χιλιάδες επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες στη Θάσο επιστρέφουν κάθε χρόνο στο αγαπημένο τους μικρό ξενοδοχείο.

Γενικά, τα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Θάσο, κυρίως τα πιο μικρά, είναι από τα πιο φιλικά και αποτελεσματικά στην εξυπηρέτησή τους στην Ελλάδα. Αν κάνετε οικογενειακές διακοπές, δοκιμάστε να μείνετε σε ένα μικρό ξενοδοχείο στη Θάσο. Οι πιθανότητες είναι να επιστρέψετε στο ίδιο ξενοδοχείο σύντομα.


Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου