Οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο: Στούντιο, διαμερίσματα, βίλες, η επιλογή είναι δική σας.

Εκτός από ξενοδοχεία, θα βρείτε και πολλά οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο. Οι ανάγκες του νησιού σε καταλύματα τα τελευταία χρόνια, λόγω της συνεχούς αύξησης των επισκεπτών, οδήγησε στη δημιουργία πολλών οικογενειακών καταλυμάτων σε όλα τα σημεία της Θάσου, από τα παραθαλάσσια θέρετρα του νησιού, μέχρι τα μικρά γραφικά χωριουδάκια στους πρόποδες του βουνού.

Ενοικιαζόμενα στούντιο και διαμερίσματα, καθώς και βίλες, είναι μερικά από τα οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών που επισκέπτονται με την οικογένειά τους το νησί. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί και κάποια αγροτουριστικά καταλύματα, κατάλληλα για οικογένειες, στη Θάσο.

Επειδή τα οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο είναι σχεδόν πάντοτε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, η ενοικίαση τους γίνεται κατά κανόνα σε πολύ οικονομικές τιμές. Όλα αυτά τα οικογενειακά καταλύματα, μαζί φυσικά με τα δωμάτια των οικογενειακών ξενοδοχείων της Θάσου, καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες φιλοξενίας του νησιού.

Οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο - Ενοικιαζόμενα στούντιο και διαμερίσματα

Το πιο συνηθισμένο είδος οικογενειακών καταλυμάτων στη Θάσο αποτελούν τα μικρά συγκροτήματα από στούντιο και διαμερίσματα που θα βρείτε διάσπαρτα σε όλα τα σημεία του νησιού. Αυτές οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις δίνουν στους κατοίκους του νησιού τη δυνατότητα να ασχοληθούν ενεργά με τον τουρισμό.

Τα συγκροτήματα στούντιο και διαμερισμάτων χωρίζονται σε κατηγορίες, σύμφωνα με τα “κλειδιά” τους - ανάλογα με τα “αστέρια” των ξενοδοχείων - και μπορούν να φιλοξενήσουν από ζευγάρια έως και πολυμελείς οικογένειες. Οι ιδιοκτήτες των οικογενειακών καταλυμάτων στη Θάσο φροντίζουν γενικά να τα διατηρούν σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά σε θέματα καθαριότητας, και τα προσφέρουν στους πελάτες τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε σχέση με τις τιμές που βρίσκουμε σε πολλά δημοφιλή θέρετρα της Ελλάδας.

Οικογενειακά καταλύματα στη Θάσο - Βίλες

Ένα μικρό, αλλά σταθερά αυξανόμενο ποσοστό των οικογενειακών καταλυμάτων στη Θάσο, αποτελούν οι μικρές και μεγάλες, όμορφες βίλες του νησιού. Οι βίλες αυτές είναι τις περισσότερες φορές πολύ ταιριαστές με το φυσικό τους περιβάλλον, και προσφέρονται συνήθως προς ενοικίαση από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους - πολλές φορές κατά το διάστημα που δεν τις χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

Πολλές φορές, τις βίλες στη Θάσο διαχειρίζονται οι ίδιες οι κατασκευαστικές εταιρίες τους, οι οποίες έχουν επενδύσει στην κατασκευή πολλών τέτοιων οικογενειακών καταλυμάτων προς ενοικίαση αλλά και προς πώληση. Οι βίλες έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων, παρέχοντας τους ανέσεις πολυτελείας, όπως πισίνα, πολλές κρεβατοκάμαρες, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνια. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, η διαμονή σε μια οικογενειακή βίλα στη Θάσο είναι μια εμπειρία από μόνη της.

Δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε ένα καλό οικογενειακό κατάλυμα στη Θάσο. Υπάρχουν σε όλα τα σημεία του νησιού, πολυσύχναστα και μη, σε ελκυστικές τιμές. Και αν θέλετε ένα πολυτελές οικογενειακό κατάλυμα, η Θάσος έχει αρκετές βίλες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.


Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου