Η καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο είναι εύκολη, αρκεί να ξέρετε που να ψάξετε.

Η καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο είναι βασική προτεραιότητα των κατοίκων του νησιού. Αυτό το “πράσινο διαμάντι”, όπως ονομάζουν πολλοί την Θάσο, έχει να προσφέρει πολλά σε όσους θέλουν να κάνουν διακοπές με την οικογένεια, τόσο στον τομέα των δραστηριοτήτων, όσο και στον τομέα της διαμονής.

Στη Θάσο θα βρείτε άρτιες υποδομές για καλή οικογενειακή διαμονή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απολαύσετε άνετα και χωρίς προβλήματα τις υπέροχες παραλίες του νησιού και την εξαιρετική φύση του.

Για καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο, φροντίστε να αποφύγετε την πολυκοσμία

Η καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περίοδο που θα επιλέξετε να την επισκεφθείτε. Παρόλο που οι επισκέπτες στη Θάσο είναι λιγότεροι σε σχέση με άλλα νησιά της Ελλάδας, τα καταλύματα και οι παραλίες της Θάσου τείνουν να είναι γεμάτα από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου περίπου.

Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε στη Θάσο αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να κάνετε την κράτηση για την οικογενειακή διαμονή σας αρκετά νωρίτερα. Για πολλά καταλύματα, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε και το internet.

Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, μπορείτε να βρείτε πολύ καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο, και πολύ οικονομική, στις αρχές και στα τέλη του καλοκαιριού. Ακόμη πιο καλές προτάσεις για οικογενειακή διαμονή στη Θάσο θα βρείτε στα τέλη της άνοιξης και τις αρχές του φθινοπώρου, οπότε και οι τιμές πολλών καταλυμάτων μπορεί να είναι μέχρι και 50% φθηνότερες σε σχέση με αυτές στις αρχές Αυγούστου. Ο καλός καιρός στο νησί, ο οποίος επιτρέπει τις καλοκαιρινές δραστηριότητες για 6 μήνες περίπου το χρόνο, δεν πρόκειται να σας απογοητέψει.

Καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο - η αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού

Καθώς οι κάτοικοι της Θάσου έχουν πραγματική εμμονή με την καλή οικογενειακή διαμονή των επισκεπτών τού νησιού, η αναβάθμιση των τουριστικών μονάδων και των τουριστικών υπηρεσιών γενικότερα του νησιού τα τελευταία χρόνια, έχει κυρίως στραφεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ειδικά κατά την περίοδο 2005- 2010, στο νησί της Θάσου έχουν πραγματοποιηθεί πολλές εργασίες για τη δημιουργία καινούργιων και αρτιότερων καταλυμάτων, αλλά και για την ανακαίνιση των παλαιότερων, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχουν πολύ καλή οικογενειακή διαμονή. Και όλα αυτά σε τιμές που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο οικονομικές της Ελλάδας. Η Θάσος είναι όντως ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Ελλάδας για οικογένειες, αλλά παράλληλα και ένας από τους πιο συμφέροντες οικονομικά προορισμούς, όπως μαρτυρούν οι χιλιάδες ευχαριστημένοι επισκέπτες της κάθε χρόνο.

Αν αποφασίσετε να κάνετε τις διακοπές σας στη Θάσο, δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε καλή οικογενειακή διαμονή. Οι υποδομές του νησιού είναι εξαιρετικές για τις οικογένειες. Η καλή οικογενειακή διαμονή στη Θάσο, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παραλίες του νησιού, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κατάλληλες και για μικρά παιδιά, κάνουν τη Θάσο έναν από τους καλύτερους προορισμούς για οικογενειακές διακοπές.


Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου