Φθηνές διακοπές στη Θάσο: Πώς να απολαύσετε τη Θάσο φθηνά.

Μπορείτε να κάνετε πραγματικά φθηνές διακοπές στη Θάσο. Το σμαραγδένιο αυτό νησί του Βόρειου Αιγαίου, με την πυκνή βλάστηση και τις υπέροχες μαγευτικές παραλίες, είναι ακόμη για πολύ κόσμο ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Σε ολόκληρη τη Θάσο, υπάρχουν φθηνές προτάσεις για διακοπές, φαγητό, ή διασκέδαση. Η Θάσος είναι, για την ακρίβεια, ένα από τα πιο φθηνά νησιά της Ελλάδας, ένας ανεξερεύνητος για πολλούς νησιωτικός παράδεισος, που έχει πολλά να χαρίσει στον επισκέπτη.

Φθηνές διακοπές στη Θάσο - Διαμονή και υπηρεσίες

Η Θάσος θεωρείται από πολλούς ως ο ιδανικός τόπος για να βρείτε φθηνή διαμονή. Σε ολόκληρο το νησί, υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, αλλά και καταλύματα, τόσο για οικογένειες, όσο και για νέους ανθρώπους, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Στα λιγότερο δημοφιλή τουριστικά μέρη της Θάσου, μπορείτε να βρείτε πολύ συμφέρουσα και φθηνή διαμονή, χωρίς να θυσιάσετε τίποτα από τις ανέσεις σας. Επίσης, αν επισκεφθείτε τη Θάσο νωρίς το καλοκαίρι, ή, ακόμη καλύτερα, την άνοιξη ή το φθινόπωρο, οι τιμές των καταλυμάτων, αλλά και όλων των σχετικών υπηρεσιών, είναι ακόμη πιο φθηνές, καθώς οι κάτοικοι του νησιού θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες σε αυτές τις περιόδους.

Το νησί της Θάσου είναι επίσης φθηνό σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες τουριστικές υπηρεσίες, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής. Επίσης, συνηθισμένες παροχές διακοπών σε πολλές παραλίες του νησιού, όπως τα θαλάσσια παιχνίδια αναψυχής και το να ενοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες, είναι στη Θάσο σημαντικά πιο φθηνά από τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.

Φθηνές διακοπές στη Θάσο - Φαγητό και αγορές

Όσον αφορά το φαγητό στη Θάσο, σε όλο το νησί, ιδιαίτερα στην ορεινή ενδοχώρα, υπάρχουν πολλά μικρά γραφικά χωριουδάκια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τοπικά παραδοσιακά εδέσματα. Τα μικρά καφενεία των χωριών της Θάσου προσφέρουν αυτά τα εδέσματα πολύ φθηνά, ενώ, πολύ συχνά, όλες οι πρώτες ύλες παρασκευής τους προέρχονται από το ίδιο το χωριό, κάνοντας έτσι τις τιμές τους ασυναγώνιστες για την ποιότητά τους.

Στα μικρά χωριά του νησιού μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τοπικά προϊόντα της Θάσου σε πολύ φθηνές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς: Θασίτικες τσακιστές ελιές, παρθένο ελαιόλαδο, κρασί, φρέσκο μέλι, τσίπουρο, γλυκά κουταλιού και κρέας ελευθέρας βοσκής. Στα παράκτια χωριά του νησιού, λόγω της τουριστικής ανάπτυξης, μπορεί να μην υπάρχουν ευκαιρίες όπως αυτές στα ορεινά χωριά, αλλά, παρόλα αυτά, στις μικρές γραφικές παραλιακές ψαροταβέρνες της Θάσου μπορείτε συχνά να απολαύσετε φρέσκο ψάρι, που έρχεται κατευθείαν από την βάρκα του ψαρά στο πιάτο σας, πολύ πιο φθηνά από ότι στην πόλη.

Όσον αφορά τις αγορές στο νησί, στη Θάσο μπορείτε να κάνετε έξυπνες και φθηνές αγορές. Οι μεγάλες ευκαιρίες του νησιού είναι τα παραδοσιακά χειροποίητα εργόχειρα και κουβέρτες, και τα άλλα τοπικά είδη λαϊκής τέχνης της Θάσου, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε πολύ φθηνά, γιατί τα αγοράζετε από την πηγή τους.

Αν θέλετε να κάνετε φθηνές διακοπές, η Θάσος είναι σίγουρα ένα από τα μέρη όπου μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Με τη μεγάλη της ποικιλία σε καταλύματα και εστιατόρια, και την όμορφη της νυχτερινή ζωή, η Θάσος, λόγω του ότι δεν είναι από τα Ελληνικά νησιά με τη μεγαλύτερη προβολή, είναι από τα πιο ιδανικά μέρη στην Ελλάδα για φθηνές διακοπές, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε τίποτα από τις ανέσεις σας.


Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εξωτερική Άποψη

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου

Ξενοδοχείο Afrodite Studios, Θάσος - Εσωτερικό δωματίου